گروه آموزشی
|
ردیف
|
عنوان رشته مهارتی ( نام دیپلم )
وتعداد استاندارد مربوط
|
عنوان استاندارد مهارت و درس
|
جمع ساعت هر استاندارد
|
جمع ساعات آموزش دروس مهارتی
|
ادامه امور باغی
8 رشته- 23 1ستاندارد مهارت
|
18
|
پرورش گیاهان جالیزی و سبزی
3
|
باغبانی عمومی نوع 2
|
1050
|
1530
|
تولید و پرورش سبزی
|
315
|
تولید و پرورش جالیز
|
165
|
19
|
پرورش قارچ خوراکی
3
|
تولید و پرورش قارچ صدفی
|
450
|
1335
|
تولید و پرورش قارچ دکمه ای
|
720
|
تولید و پرورش جالیز
|
165
|
20
|
پرورش درختان گرمسیری و نیمه گرمسیری
4
|
باغبانی عمومی نوع 2
|
1050
|
1590
|
تولید و پرورش پسته
|
150
|
تولید و پرورش مرکبات
|
195
|
تولید و پرورش خرما
|
195
|
21
|
پرورش درخت و درختچه زینتی
3
|
باغبانی عمومی نوع 1
|
765
|
1815
|
پرورش درخت و درختچه های زینتی
|
510
|
ایجاد فضای سبز و پارک سازی
|
540
|
22
|
پرورش گل و گیاهان آپارتمانی
3
|
باغبانی عمومی نوع 1
|
765
|
1725
|
تولید و پرورش گلهای بریده و گلدانی
|
540
|
تولید و پرورش گیاهان آپارتمانی
|
420
|
23
|
ایجاد و نگهداری فضای سبز
3
|
باغباننی عمومی نوع 1
|
765
|
1845
|
تولید و پرورش گلهای بریده و گلدانی
|
540
|
ایجاد فضای سبز و پارک سازی
|
540
|
منابع طبیعی
|
24
|
تولید نهال و جنگل کاری 1
|
تولید نهال و جنگل کاری
|
1605
|
1605
|
صنایع غذایی
3 رشته 5 استاندارد مهارت
|
25
|
تولید فرآورده های گوشتی 2
|
تولید فرآورده های گوشتی
|
1125
|
1470
|
تولید سوسیس ، کالباس ، همبرگر
|
345
|
26
|
تولید صنعتی فرآورده های لبنی 1
|
تولید صنعتی فرآورده های لبنی
|
1650
|
1650
|
27
|
فرآوری آبزیان و تولید کنسرو فرآورده های گوشتی 2
|
تکنولوژی فرآوری آبزیان
|
1404
|
1749
|
تولید کنسرو فرآورده های گوشتی
|
345
|
شیلات
6 رشته – 6 استاندارد مهارت
|
28
|
دریانوردی صیادی 1
|
دریانوردی صیادی
|
1650
|
1650
|
29
|
تکثیر ماهیان گرم آبی 1
|
تکنولوژی تکثیر ماهیان گرم آبی
|
1402
|
1402
|
30
|
پرورش ماهیان گرم آبی 1
|
تکنولوژی پرورش ماهیان گرم آبی
|
1357
|
1357
|
31
|
تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی 1
|
تکنولوژی تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی
|
1267
|
1267
|
32
|
تکثیر میگو 1
|
تکنولوژی تکثیر میگو
|
1273
|
1273
|
33
|
پرورش میگو 1
|
تکنولوژی پرورش میگو
|
1260
|
1260
|