به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی؛ به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش رسول اکرم (ص) دامغان؛ محمد مهدی قاسمی در این سفر از بخش های مختلف مرکز و واحدهای تولیدی بازدید بعمل آورد که هدف اصلی از این بازدید ها به جهت وضعیت تولید، میزان عملکرد مزارع و باغات ورسیدگی های احتمالی به خواسته های بهره برداران و تولید کنندگان و همچنین موضوعات مختلف مولد سازی در بخش های مرکز عنوان شد .
معاون سازمان تات با تاکید بر وضعیت آموزش بهره برداران به نقش آنها در زنجیره ی تولید اشاره کرد و گفت: وقتی آموزش به موقع و نیازسنجی شده اتفاق بیافتد، در واقع به نتایج مطلوب آن و بهبود عملکرد تولید دست خواهیم یافت و همچنین بر تحقق سند دانش بنیان امنیت غذایی تاکید کرد.
همچنین محمد مهدی قاسمی به موضوع استفاده از آبهای زیر سطحی اشاره و تاکید کرد: ایجاد باغات و مزارع جدید نیازمند استفاده از آبهای زیر سطحی می باشد .
محمد مهدی قاسمی و هیأت همراه در باغات تولیدی و مزارع و واحدهای پرورشی از وضعیت تولید سال به سال باغات و مزارع و میزان تحقق بندهای قرارداد فی مابین موجر و مستاجر از نزدیک با تولید کنندگان به بحث و گفتگو پرداختند و گزارشات کاملی را دریافت کردند .
شهادت حسابرس کل هیات یازدهم امور اقتصادی و زیر بنایی دیوان محاسبات به طور کامل از باغات پسته همت آباد و یحیی آباد و نحوه رسیدگی به باغ تولید سالیانه ، تحقق تعهدات مستاجر سوالاتی ارائه و گزارشی از سوی مستاجران دریافت کرد. همچنین به موضوع توسعه باغ و مزارع با استفاده از امکانات دولتی برای تجهیزات آبیاری قطره ای و سیستم های نوین آبیاری تاکید کرد.
طاهری مسئول دیوان محاسبات مستقر در موسسه نیز در واحدهای تولیدی و مزارع و باغات پس از دریافت گزارشات مستاجران نکاتی را پیرامون وضعیت تولید و بهبود وضعیت تولیدات در همه زمینه ها اشاره کرد . همچنین در واحد پرورش گاوشیری مرکز پس از درخواست های مستاجر به نکات مهمی در خصوص وضعیت شیر تولیدی ، قیمت و میزان تناژ شیر تولیدی مواردی را برای شهادت تبیین کرد.
در ادامه علی رشیدی رئیس مرکز دامغان در رابطه با کلیات قراردادها ، میزان تولید ، رسیدگی و نظارت کامل برداشت محصول و به طورکلی گزارشی از وضعیت سال های اخیر واحدهای تولیدی را ارائه داد .
رشیدی همچنین در بخش های آزمایشگاهی مرکز به حضور مراکز رشد واحدهای فناور وهسته های فناور اشاره کرد و گفت، طرح های مشترک در حوزه ی دام و طیور تدوین شده است که در مرحله مطالعات و بررسی های اولیه است که با پارک های علم و فناوری استان سمنان و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با رویکرد استقرار پردیس فناوری اقدامات خوبی صورت گرفته است .
وی افزود: ایجاد مزارع فناور و نوآور در برنامه های اصلی و مهم مرکز دامغان در حال پیگیری است که به نتایج خوبی خواهد رسید . همچنین استفاده بهینه و بهره ور شدن آزمایشگاههای مرکز با در دسترس بودن واحدهای تولیدی و مزارع کشاورزی مهمترین مراقبت ویژه مرکز آموزش دامغان است که برنامه های گانت چارت زمان دار برای آنها تدوین و تهیه شده است .
گفتنی است؛ محمد مهدی قاسمی معاون سازمان تات به همراه طاهری مسئول دیوان محاسبات مستقر موسسه و شهادت حسابرس کل هیات یازدهم امور اقتصادی و زیر بنایی دیوان محاسبات کشور در این بازدید حضور داشتند.