اولین جلسه کمیته برنامهریزی آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد

اولین جلسه کمیته برنامهریزی آموزش و ترویج کشاورزی با حضور رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، معاونان و مدیران کل و مدیران میانی موسسه، روز شنبه 20 دی ماه سال جاری در سالن مروج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در این نشست، دکتر مویدی رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اینکه یکی از الزامات شورای آموزش و ترویج سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تشکیل چند کمیته است و کمیته آموزش و ترویج کشاورزی یکی از مهمترین کمیتههای این شورا محسوب میشود، افزود: برای انجام هر کار مهمی تفکر، برنامهریزی، اجرا، نظارت و نتیجهگیری مهم است اما مهمترین بخش، فرایند برنامهریزی است، که این فرآیند با کار مشورتی و مشارکتی باعث ایجاد انگیزه، نوآوری و خلاقیت، نقد درست و تسهیل در امور خواهد شد.
دکتر مویدی ضمن قدردانی از همکارانی که در تألیف این برنامهریزی و شیوهنامه پیشنهادی، همکاری کردهاند، تاکید کرد: کار بسیار زمانبر و بزرگی انجام شده است و هدف اصلی از تشکیل این کمیته را برنامهریزی آموزش و ترویج کشاورزی، پیش رفتن کارها با برنامه علمی و دقیق در تکمیل برنامههای پیشین موسسه، تسهیل در کار مدیران کل و معاونان، جلوگیری از پراکندهکاری و موازی کاری، ضمانت اجرایی و اثربخشی فعالیتها در عرصه، مشارکت کلیه عواملی که به نوعی به کارهای آموزشی ترویجی مرتبط هستند در کل کشور و ... عنوان کرد.
رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه این کمیته که در مدیریت طرح و برنامه موسسه دیده شده است، اظهار کرد: از مزایای اصلی تشکیل این کمیته جایگاه آن است که باعث میشود فعالیتها و برنامههای آموزشی-ترویجی با پیوست اعتباری مشخص دیده شود و قابلیت اجرایی داشته باشد. دکتر مویدی همچنین بر اجماع نظر اعضای کمیته برای تصویب شیوهنامه مختصر، روان و جامع تاکید کرد.

در بخش دیگری از این نشست، مدیر طرح و برنامه موسسه و دکتر رزا قوچانی گزارش جامعی از کمیته برنامهریزی و شیوهنامه پیشنهادی این کمیته ارایه دادند. در این گزارش به نحوه ارتباط موسسه بهعنوان ستاد با مدیریتهای هماهنگی ترویج کشاورزی استانها و مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور اشاره شد و اهداف این کمیته بر اساس فرآیند برنامهریزی راهبردی تبیین شد و ۵ کارگروه پیشنهادی منابع طبیعی و تنوع زیستی، محصولات باغی، محصولات زراعی، دام و طیور و آبزیان و منابع انسانی معرفی شد.
پس از آن اعضای کمیته نظرات و پیشنهادهای اصلاحی خود را مطرح کردند و مقرر شد در جلسه آتی اصلاحات پیشنهادی لحاظ شده و شیوهنامه، برای ابلاغ به استانها آماده شود.
