تولید برنامه تلویزیونی سفره سلامت کلید خورد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، مهندس علیرضا سیداسحاقی دبیر ستاد ملی رسانه وزارت جهادکشاورزی از آغاز تولید برنامه سفره سلامت، روز 24 آبان ماه سال جاری در استودیو کشاورز خبر داد.
مهندس سیداسحاقی در این باره گفت: سفره سلامت برنامه تلویزیونی است که با موضوعات فرهنگسازی برای تغذیه سالم و آشنایی با چگونگی فراهم آوردن محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره، تولید و پخش میشود.
وی افزود: این برنامه در راستای توسعه برنامههای تلویزیونی ستاد ملی رسانه وزارت جهادکشاورزی با شبکه سلامت سیما توافق شده است. برنامه مذکور از نیمه اول آذر ماه روز های فرد به روی آنتن میرود که بخش گفتگومحور آن در استودیو کشاورز در حال ضبط میباشد.
گفتنی است، سرفصلهای برنامههای تولید شده براساس مصوبات هستههای محتوایی محیط زیست و سلامت غذا و امور دام و طیور تعیین شده است که شامل؛ تولید مرغ سایز و تاثیر آن بر سلامت و اقتصاد خانواده، آشنایی با نحوه خرید مرغ و تخممرغ، آشنایی با نحوه خرید ماهی، آشنایی با نحوه خرید گوشت قرمز، شیر فلهای و تهدیدات بهداشتی آن، عدم مصرف هورمون در پرورش مرغ، قارچ خوراکی و ارزش غذایی آن، باغچه سلامت (ایجاد باغچههای خانگی و تاثیر آن بر سلامت خانواده)، سلامت غذا و مصرف پیاز است.

