چهارشنبه, 11 تير 1404
Slogan
  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۸ 
  • تعداد بازدید : 681
  • کد خبر : ۲۱۴۰۶
هدف از تربیت مربیان حرفه‌ای بخش كشاورزی، توانمندسازی بهره‌برداران به منظور تولید و اشتغال پایدار جوامع محلی است

هدف از تربیت مربیان حرفه‌ای بخش کشاورزی، توانمندسازی بهره‌برداران به منظور تولید و اشتغال پایدار جوامع محلی است


رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم افتتاحیه اولین دوره آموزشی تربیت مربی و تسهیلگر کارآفرینی ویژه بهره‌برداران کشاورزی حوزه سواحل مکران استان سیستان و بلوچستان، هدف از تربیت مربیان حرفه‌ای بخش کشاورزی را توانمندسازی بهره‌برداران به منظور تولید و اشتغال پایدار جوامع محلی توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، مراسم افتتاحیه اولین دوره آموزشی تربیت مربی و تسهیلگر کارآفرینی ویژه بهره‌برداران کشاورزی حوزه سواحل مکران استان سیستان و بلوچستان، با حضور معاون سازمان تحقیقات  آموزش و ترویج کشاورزی و رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، مدیر کل دفتر آموزش بهره‌برداران، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان، رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بلوچستان و جمعی از مدیران جهادکشاورزی حوزه سواحل مکران، روز یکشنبه 17 آذرماه سال جاری در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

دکتر مویدی رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در این مراسم، با تأکید بر کشاورزی دانش بنیان به عنوان محور اصلی توسعه بخش کشاورزی و بهره‌گیری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در منطقه مکران افزود: بخش کشاورزی به عنوان مهمترین بخش اقتصادی کشور می‌تواند با ارایه آموزش‌های با کیفیت و نیازسنجی شده و همچنین کمترین هزینه و سرمایه‌گذاری، اشتغال پایدار ایجاد کند.

دکتر مویدی با بیان اینکه ایجاد پروژه‌های کوچک روستایی در مناطق کمتر توسعه یافته با به کارگیری تمام ظرفیت‌های استان لازم و ضروری است اظهار کرد: به‌کارگیری مربیان آموزش دیده، تکنولوژی‌های جدید، یافته‌های علمی، آماده‌سازی زیرساخت‌ها با مشارکت بهره‌برداران بخش کشاورزی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت و توسعه به خصوص در مناطق کمتر توسعه یافته محسوب می‌شود.

در ادامه، دکتر طهماسبی مدیرکل دفتر آموزش بهره‌برداران موسسه آموزش و ترویج کشاورزی بیان داشت: با توجه به آنچه در مورد قابلیت‌های منطقه مکران برشمرده شده است، ما اینجا جمع شده‌ایم تا از این پتانسیل‌ها به نحو مطلوبی برای توسعه منطقه استفاده کنیم. مریم طهماسبی ادامه داد: برنامه توسعه باید ضمن محافظت از منابع، مولد فرصت باشد که با تعامل و شبکه‌سازی بین جوامع محلی صورت پذیرد. امیدواریم با تربیت و آموزش جوانان علاقمند روستایی و حضور آنان در عرصه‌ها و همکاری مدیریت‌های جهادکشاورزی شهرستان‌های قصرقند، کنار، چابهار و سرباز این مهم تحقق پذیرد.

گفتنی  است در این دوره آموزشی، 50 نفر از بهره‌برداران پیشرو از ۵ شهرستان چابهار، کنارک، نیکشهر، سرباز و قصرقند در سه بازه زمانی ۳ روزه ۱۷تا ۱۹ آذر ماه آموزش‌های مختلف کسب و کار را توسط اساتید اعزامی از تهران فرا گرفتند و در ادامه مباحث تجاری سازی و بازاریابی محصولات تولیدی بهره‌برداران دنبال شد.

در حاشیه این مراسم، رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی به همراه مدیرکل دفتر آموزش بهره‌برداران از ایستگاه تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی چابهار بازدید کردند. که این مرکز سه رشته کاردانش پرورش میگو، پرورش میوه‌های گرمسیری و پرورش سبزی و صیفی به تعداد 180 نفر دانش‌آموز دارد. همچنین در ادامه از باغات کهیر از توابع کنارک، از مرکز جهادکشاورزی کهیر و مرکز جهادکشاورزی زرآباد از توابع کنارک نیز بازدید شد.











امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0