برگزاری آزمون سنجش مهارت رشته تولید صنعتی شیر و فراورده لبنی
آزمون دوره سنجش مهارت دوره تولید صنعتی فرآورده های لبنی برای 40 نفر از هنرجویان در دو بخش تئوری و عملی با حضور مهندس رضا صابری نماینده موسسه آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، آزمون نظری دوره سنجش مهارت دوره تولید صنعتی فرآورده های لبنی به صورت الکترونیکی و متمرکز کشوری در مرکز فناوری اطلاعات مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) و آزمون عملی تخصصی در پایلوت تخصصی شیر و فرآورده لبنی موسسه تحقیقات علوم دامی اجرا گردید.
گفتنی است؛ هنرجویان دروس نظری را بمدت 180 ساعت درپردیس شهید ناصر بخت مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) و مباحث عملی را در پایلوت شیر موسسه تحقیقات علوم دامی گذرانده اند.
مباحث تخصصی دوره شامل فرآیند تولید شیر پاستوریزه و استریلیزه،تولید ماست و دوغ ،تولید کره و خامه، تولید بستنی، تولید پنیر ،تولید کشک و انجام آزمونهای اولیه کنترل کیفی مواد اولیه و محصول تولید و بسته بندی و نگهداری محصولات می باشد.