حضور موسسه آموزش و ترویج کشاورزی به عنوان یکی از نمایندگان ایران در اولین کنوانسیون (HLP)
عطاالله ابراهیمی، رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی به عنوان یکی از نمایندگان ایران در اولین کنوانسیون Horizontal Learning Program (HLP) که در شهریور ماه 1402 به عنوان یک رویداد آنلاین برگزار گردید، حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، افتتاحیه کنوانسیون HLP با حضور عطاالله ابراهیمی رئیس موسسه، حسین شاهباز مدیر بخش همکاریهای بینالمللی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در کشاورزی (SFIDA) و عضو بنیاد HLP به عنوان رییس جلسه دوم کنوانسیون (تجاربی از ایران)، مریم طهماسبی مدیرکل دفتر توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری و سایر همکاران و با خوشآمدگویی و بیان اهداف کنوانسیون توسط شفیقالاسلام رئیس افتخاری بنیاد HLP آغاز گردید. سپس نکات کلیدی در مورد اجرای برنامه یادگیری همسطحان و ارزش افزوده این برنامه توسط سانتانو لاهیری، هماهنگ کننده کنوانسیون و عضو بنیاد HLP ارائه شد.
در بخش دوم برنامه که به ایران اختصاص داشت دو سازمان (موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی) از وزارت جهاد کشاورزی به عنوان مجریان برنامه HLP در ایران به ارایه گزارش پرداختند. در زمان اختصاص یافته به ارائه تجارب موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، ابتدا عطاالله ابراهیمی به معرفی ساختار، ظرفیتها، برنامهها و رویکردهای آموزشی – ترویجی موسسه پرداخت و برگزاری کارگاههای آموزشی و جلسات حضوری برای ارتقای مهارتهای لازم برای توسعه یادگیری افقی، نشستهای مجازی به منظور اشتراکگذاری دانش کشورهای عضو در زمینه یادگیری افقی و برنامهریزی برای انجام بازدیدهای آموزشی- ترویجی در سطح کشاورزان، مدیران و کارشناسان کشورهای عضو را در قالب تفاهم نامه به کنوانسیون پیشنهاد داد.
در ادامه تجربه یک دهه اجرای برنامه HLP دفتر توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری توسط سحر اقدسی و فرزانه کاظمیان و تجربه فعالیتهای اعضای صندوقهای عضو با استفاده از رویکرد HLP توسط مرضیه مکرمی مدیر عامل صندوق حمایت از فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستانی استان فارس ارائه شد.
گفتنی است این کنوانسیون که 21 کشور عضو آن هستند، به نابرابریهای ساختاری آموزش رسمی و همتایان برای پر کردن شکاف موجود رسیدگی مینماید. فرآیند HLP به طور قابل توجهی فرهنگ اشتراکگذاری، تاکتیکهای محلی و سیاستهای استراتژیک را برای شکستن سیستم آموزشی فعلی و فرهنگ سکوت جامعه، بهبود میبخشد. در این کنوانسیون بهترین شیوهها، پیشرفتها و چالشهای مربوط به HLP از کشورهای بنگلادش، ایران، هند و مغولستان ارائه شد.


