چهارشنبه, 25 تير 1404
Slogan
  • ساعت : ۰۸:۳۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۴/۰۹ 
  • کد خبر : ۳۴۱۹۷
با همت اعضای هیات علمی بخش تحقیقات گیاهپزشکی مرکز؛
نظارت میدانی بر سلامت تولید برنج در گیلان
از خزانه‌گیری تا کنترل آفات
این بازدید گامی مهم در جهت پایش سلامت زنجیره تولید برنج گیلان محسوب می‌شود و می‌تواند در تدوین سیاست‌های علمی و عملی بهبود کیفیت محصول نقش‌آفرین باشد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ در راستای ارتقای سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی استان گیلان، بازدید میدانی اعضای کارگروه استانی این مرکز، با محوریت بررسی فرآیند سلامت تولید برنج از شالیزارهای شهرستان‌های منتخب، انجام شد.

در جریان این بازدید که در شالیزارهای شهرستان رشت، به‌ویژه مناطق سنگر، روستاهای جوبنه و تورانسرا صورت گرفت، مراحل گوناگون تولید برنج از جمله خزانه‌گیری، آماده‌سازی زمین، نشاءکاری، وجین، نوع و میزان مصرف کودهای شیمیایی و بررسی رایج‌ترین آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز منطقه مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت.

همچنین، تیم بازدیدکننده با کشاورزان نمونه منطقه گفت‌وگوهایی انجام داد و اطلاعات دقیقی درباره نوع و مقدار سموم مصرفی نظیر حشره‌کش‌ها، قارچ‌کش‌ها و علف‌کش‌ها جمع‌آوری شد تا راهکارهای بهینه‌سازی مصرف این مواد و افزایش ایمنی محصولات بررسی گردد.

محمود هوشیارفرد، رییس بخش تحقیقات گیاهپزشکی مرکز و بهاره رفیعی، عضو هیات علمی تحقیقات گیاهپزشکی مرکز؛ از اعضای شاخص این کارگروه استانی هستند که نقش مؤثری در تحلیل داده‌ها و ارائه راهبردهای تخصصی ایفا می‌کنند.

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

photo19528853458.jpg

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0