به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش وترویج کشاورزی؛ و به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش رسول اکرم (ص) دامغان، در این مراسم، علی رشیدی، رئیس این مرکز، ضمن خوشآمدگویی به شرکتکنندگان، به معرفی توانمندیها و پتانسیلهای این مرکز پرداخت.
محمد مهدی قاسمی،معاون سازمان تات، که به صورت برخط در جلسه حضور داشت، هدف از این گردهمایی را هماندیشی برای رفع چالشهای حوزه کشاورزی و بهرهبرداری عنوان کرد و افزود: ما به سمت اجرای صلاحیتهای حرفهای در بخش کشاورزی پیش میرویم و برنامههای پروژهمحور و محصولمحور در دفتر آموزش بهرهبرداران باید عملیاتی شود.
وی همچنین تأکید کرد که با توجه به افزایش سن کشاورزان، جوانانی که در دورههای آموزشی شرکت میکنند، میتوانند نقشی کلیدی در آینده این بخش ایفا کنند.
سید عباس میرجلیلی، معاون آموزشی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، نیز در این نشست بر اهمیت شناخت مخاطب، اجرای مناسب و نظارت مستمر در آموزشهای مهارتی تأکید کرد.
وی گفت: تشکلهای بخش کشاورزی و مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی باید تعاملات موثری داشته باشند تا اثربخشی آموزشها افزایش یابد.
مجتبی نساجی زواره، مدیرکل دفتر آموزش بهرهبرداران، نیز ضمن تشریح سیاستها و برنامههای این دفتر اظهار داشت:آموزشهای مهارتی باید به افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی منجر شود. همچنین با مشارکت مراکز تحقیقات ومدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی، میتوان کیفیت وکمیت آموزشهای مهارتی را بهبود بخشید.
در این نشست، محمدرضا شریعتی، رئیس گروه آموزش تشکلهای کشاورزی، نقش تشکلها را بهعنوان حلقه اتصال مراکز آموزشی با کشاورزان و بهرهبرداران مورد بررسی قرار داد و سیده سمیه حسینی، رئیس گروه آموزشهای مهارتی دفتر آموزش بهرهبرداران، به تشریح برنامههای محصولمحور دفتر طی سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ پرداخت.
گفتنی است: اجرای مشارکتی برنامهها، هدفمند بودن و قابلیت ارزیابی از مهمترین ویژگیهای این برنامهها عنوان شد.