پنج‌شنبه, 22 آذر 1403
Slogan
  • ساعت : ۱۲:۱۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۸/۰۸ 
  • تعداد بازدید : 222
  • کد خبر : ۳۲۴۹۷
معاون سازمان تات:
ضرورت ارتباط بهتر و علمی با نظام كشاورزی، رویكرد صلاحیت های حرفه ای است
معاون سازمان تات در دهمین کنگره ملی علوم ترویج و آموزش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پایدار ایران بیان کرد: تلاش کردیم در راستای ارتباط بهتر و علمی با نظام کشاورزی رویکرد صلاحیت‌های حرفه‌ای را در دستور کار قرار دهیم و در بهره گیری از تکنولوژی‌های جدید(هوش مصنوعی) می خواهیم مرکز نوآوری را طی یکماه آینده در موسسه آموزش و ترویج ایجاد کنیم.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی؛ معاون سازمان تات در این کنگره که با همکاری دانشگاه تهران وموسسه امروز مورخ 8 آبان ماه 1403 در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد؛ از تمام افراد، انجمن ترویج کشاورزی، دانشگاه تهران، اساتید و محققان، دانشجویان، مدیران و کارشناسان موسسه آموزش و ترویج کشاورزی که برای برگزاری کنگره تلاش کردند قدردانی کرد.

قاسمی با اشاره به  فراهمی غذا و تولیدات کشاورزی بیان کرد:در برخی از کشورها فراهمی غذا صرفا با واردات انجام می‌شود اما در کشور ما، فراهم کردن غذا با تولیدات انجام می‌شود. همچنین تاکید کرد حوزه کشاورزی اکوسیستم پیچیده‌ای دارد و با وجود شرایط پیچیده، نمی‌توان به این موضوعات نگاه ساده انگارانه‌ای داشت، چون شناخت نسبت به طبیعت ساده نیست و تغییرات و پویایی این سیستم زیاد است، پس لازم است در برخورد با مسائل پیچیدگی‌های آن را لحاظ کرد.

معاون سازمان تات بیان کرد: با در نظر گرفتن این پیچیدگی‌ها نگاه ترویج تکثرگرا اهمیت پیدا می‌کند و ما نمی‌توانیم با یک رهیافت و نگاه پیش برویم.  همچنین درباره حل کردن این پیچیدگی ها باید نگاه ویژه به نوآوری، به کار گیری سایر علوم و روش‌های مختلف داشته باشیم تا بتوانیم بر پیچیدگی‌های سیستم فائق آییم.

قاسمی با ذعان بر اینکه لازم است فعالیت‌های پژوهشی بیشتر کاربردی گرا باشند و بتوانند به مسائل ما پاسخ دهند و با ایجاد تعاملات گسترده از دانش اساتید و محققان استفاده کنیم؛ افزود: در حوزه آموزش و ترویج باید مبحث‌های آینده پژوهی را نیز دنبال کنیم.

وی به آموزش و ترویج به رشد هم افزایی و تعاملات بخش‌ها و نهادهای مختلف برای ارتقا حوزه‌های کشاورزی، مانند تعامل دانشگاه‌ها، مدیران، کشاورزان و نهادهای مختلف نیز پرداخت وگفت: ارتباطات و تعامل‌ها باید افزایش یابد و کنش‌گری کاملی با داشتن رویکرد مشارکتی بین مسائل و افراد رخ دهد .

گفتنی است؛ در پایان به تلاش‌های موسسه آموزش و ترویج برای بحث نهاد سازی در حوزه زنان نیز پرداخت و بر حضور تشکل‌ها و سازمان‌های مختلف کشاورزی برای مشارکت گسترده و نهاد سازی‌ها نیز تاکید کرد‌. همچنین بر استفاده از علم بین رشته‌ای (ترویج کشاورزی) تاکید کرد و گفت: امیدواریم در توسعه پایدار بخش کشاورزی و ارتقا بهره وری بتوانیم ماموریت‌های خود را به خوبی اجرا کنیم.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0