• EN
جمعه, 22 آذر 1398
كارگاه آموزشی « اصول و روش‌های تكثیر و پرورش خیار دریایی» با حضور كارشناس كشور استرالیا در موسسه آموزش و ترویج كشاورزی برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۸/۲۰ 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

کارگاه آموزشی « اصول و روش‌های تکثیر و پرورش خیار دریایی» با حضور کارشناس کشور استرالیا در موسسه آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد

با هماهنگی گروه تخصصی شیلات و آبزیان موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و با همکاری انجمن علمی ماهیان زینتی کارگاهی با عنوان «اصول و روش‌های تکثیر و پرورش خیار دریایی» با حضور کارشناس این صنعت از کشور استرالیا در تاریخ 18 آبان ماه سال جاری در سالن جلسات موسسه آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در راستای پیشبرد صنعت نوپای آبزیان دریایی و اهمیت اقتصادی آن، گروه تخصصی شیلات و آبزیان موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با همکاری انجمن علمی ماهیان زینتی کارگاهی با عنوان «اصول و روش‌های تکثیر و پرورش خیار دریایی» با حضور کارشناس کشور استرالیا برگزار کرد. در این کارگاه تخصصی از بخش‌های خصوصی و دولتی سراسر کشور شرکت داشتند.

با توجه به ارزش غذایی و دارویی بالای آبزیان دریایی در سبد غذایی خانواده‌ها، یکی از آبزیان مهم پرورشی در آب دریا خیار دریایی است. این جانوران به علت درصد  پروتئین بالا و چربی کمتر نسبت به سایر آبزیان دریایی در کشورهای مختلفی از قبیل هند، مالزی، اندونزی، ژاپن، ایتالیا و امریکا پرورش داده می‌شوند. از دیگر مزیت‌های پرورش خیار دریایی این است که پرورش و تکثیر مصنوعی آن در کنار میگو و صدف امکان‌پذیر است.

گفتنی است، زیستگاه دومین گونه با ارزش تجاری بالا خیار دریایی از خانواده( Holothuriidae)  در جزیره قشم می‌باشد و محصولات تازه، خشک‌ ویا فرآوری شده  آن در بازارهای جهانی بین 180 تا 400 دلار/ کیلوگرم به فروش می‌رسد. از سوی دیگر با توجه به نیاز به بازسازی ذخایر خلیج‌فارس، همچنین اشتغال‌زایی، سودآوری و ارزآوری بالا، پرورش خیار دریایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.




بازگشت           چاپ چاپ         
 

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0