• EN
شنبه, 27 مهر 1398
عنوان : ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در گیلان
کد خبر : ۲۱۰۱۷
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۳ 
ساعت : ۱۴:۲۳:۳۱

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در گیلان

طرح ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول گواهی شده و استاندارد با تاکید برتوان افزایی جوامع محلی در استان، بر اساس تفاهم‌نامه فی­‌مابین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی، توسط مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی با همکاری بخش­‌های اجرایی و گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان و اداره کل استاندارد استان در سه شهرستان استان گیلان اجرا شد.

 مهندس منشی­‌زاده مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی گفت: این طرح با برگزاری جلسات در سطح ستادی استان و ­­شهرستان­‌ها و  برنامه‌­ریزی انجام شده با همکاری بخش‌­های زراعت، باغبانی، حفظ نباتات و گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان، اداره کل استاندارد، روسای ادارات آموزش و ترویج، کارشناسان و مروجان مسئول پهنه مجری طرح، اجرایی شد.

آ

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی گیلان خاطرنشان ساخت:  در سال گذشته، طرح تولید و مصرف محصول سالم برای محصول بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه شروع شد  و با توجه به هماهنگی و همکاری همه بخش‌های اجرایی مرتبط در ستاد و شهرستان­‌ها، نتایج به‌دست آمده رضایت بخش بوده و بر اساس شاخص­‌ها و آزمایشات انجام شده، میزان آلایندگی ها کمتر از حد مجاز بوده و محصول برداشت شده به‌عنوان محصول سالم و گواهی شده مورد تایید قرار گرفت و در سال جاری نیز طرح فوق برای  4 محصول بادام زمینی، برنج، کیوی و سبزی و صیفی اجرا خواهد شد.

وی در ادامه گفت: بر اساس آزمایشات انجام شده در دو محصول برنج و بادام زمینی نتایج مطلوب بوده و دو محصول سبزی و صیفی و کیوی نیز پس از برداشت و گذراندن مراحل بررسی و آزمایشات مربوطه، نتایج حاصل شده اعلام خواهد شد. در این راستا بازدید دو روزه توسط نمایندگانی از ستاد وزارت و ترویج استان از طرح فوق صورت گرفت که مورد رضایت بازدیدکنندگان قرار گرفت و امید داریم در سال آینده تعداد بیشتری از محصولات کشاورزی در راستای این  طرح قرار گیرند.



بازگشت           چاپ چاپ         
 

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0