• EN
دوشنبه, 1 مهر 1398
عنوان : جلسه بررسی مسائل فنی خشكه‌كاری برنج در مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی گلستان
کد خبر : ۲۰۸۱۹
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۶/۱۷ 
ساعت : ۱۴:۵۰:۵۰

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

جلسه بررسی مسائل فنی خشکه‌کاری برنج در مرکز تحقیقات و آموزش  کشاورزی و منابع طبیعی گلستان

با حضور دکتر حسینی رییس موسسه تحقیقات برنج، دکتر عباسی رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی، اعضاء هیات علمی و متخصصان موسسه‌های گیاهپزشکی، خاک و آب، برنج و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان مسائل فنی خشکه‌کاری برنج و موانع و مشکلات آن مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، در ابتدای این جلسه دکتر فرجی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی گلستان ضمن خیر مقدم به استقبال گستره کشاورزان گلستانی از کشت برنج اشاره کرد و افزود: بیش از۸۰ درصد این اراضی از آب‌های زیرزمینی برای کشت برنج استفاده می‌کنند که باعث تخلیه آب‌های زیر زمینی و مشکلات متعدد از جمله کم‌آبی در استان خواهد شد.

وی اجرای کشت برنج به روش خشکه‌کاری را در جهت صرفه‌جویی در مصرف آب دانست که از سال گذشته با تشکیل تیم پژوهشی و اجرایی مطالعات این حوزه در مرکز گلستان شروع شده است. وی همچنین به انجام مطالعات کشت جایگزین برای برنج از قبیل کنجد ناشکوفا که مزیت اقتصادی نسبتا بالایی نیز دارند اشاره کرد.

در ادامه دکتر حسینی رئیس موسسه تحقیقات برنج ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری این جلسه به انجام دقیق پروژه‌ها تا رسیدن به نتایج قابل قبول تاکید کرد.

دکتر حسینی در ادامه افزود: ما باید مسائل فنی این الگوی کشت از جمله بذر، تاریخ کاشت، ماشین‌آلات کاشت و کنترل علف‌های هرز را بررسی کنیم و با جمع‌آوری نتایج بتوانیم دستورالعمل خوبی به بخش اجرا ارائه کنیم.

وی در پایان از محققان خواست تا در اولین فرصت نتایج طرح‌های خود را به موسسه برنج ارسال کنند.



بازگشت           چاپ چاپ         
 

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0