• EN
چهارشنبه, 30 مرداد 1398
عنوان : دوره آموزشی پخت انواع غذا با كینوا در مركز جهاد كشاورزی زارچ استان یزد برگزار شد
کد خبر : ۲۰۵۸۱
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۴/۲۳ 
ساعت : ۱۸:۱۰:۴۴

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

دوره آموزشی پخت انواع غذا با کینوا در مرکز جهاد کشاورزی زارچ استان یزد برگزار شد

 

 

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یزد، دوره آموزشی پخت انواع غذا با کینوا با حضور عزت پناه مدرس دوره و ۳۰ نفر از زنان عضو صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در مرکز جهاد کشاورزی زارچ  استان یزد برگزار شد.

زهره جاودان سرپرست مرکز جهاد کشاورزی زارچ گفت: کینوا یا خاویار گیاهی دارای خواص متعدد و ارزش غذایی بالا نسبت به سایر گیاهان است، دانه‌های کینوا به طور متوسط دارای ۱۶ درصد پروتئین هستند که بسیار با کیفیت بوده و بالاتر از دانه سایر غلات می‌باشد، این گیاه منبع غنی پروتئین، آهن، منیزیوم، فیبر ، فسفر ، ویتامین ب۲ و امگا ۳ است.

سرپرست مرکز جهاد کشاورزی زارچ اظهار داشت: کینوا نقش موثری در مقابله با دیابت نوع ۲، بهبود عملکرد سیستم گوارش، کاهش کلسترول و سلامت قلب دارد، این گیاه به شرایط کم آبی و شوری نیز مقاوم می‌باشد.

جاودان گفت: این دوره آموزشی برای اولین بار در استان برگزار شد و هدف از برگزاری آن ترویج کشت این شبه غله ارزشمند و فرهنگ‌سازی مصرف آن در سبد کالای خانوارها می‌باشد.

 



بازگشت           چاپ چاپ         
 

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0