• EN
چهارشنبه, 29 خرداد 1398
عنوان : ارایه گزارش اقدام‌ها و عملكرد موسسه آموزش و ترویج كشاورزی در دبیر خانه شورای عالی امنیت و سلامت غذایی كشور
کد خبر : ۲۰۴۴۴
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۵ 
ساعت : ۱۱:۱۵:۵

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

ارایه گزارش  اقدام‌ها و عملکرد موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در دبیر خانه شورای عالی امنیت و سلامت غذایی کشور

با حضور مهندس محمد علی شریفی  مدیر برنامه و بودجه و مهندس محمد شریفی‌مقدم دبیر و مجری ملی  برنامه طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، نمایندگان و مدیران بخش‌های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان حفظ تباتات، موسسه تحقیقات گیاهپزشکی، موسسه تحقیقات خاک و آب، دفتر محیط زیست و سلامت غذا، گزارش جامعی از اقدام‌ها، نتایج و عملکرد برنامه‌ای و اعتباری سال 1397  موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در "برنامه جامع ترویج و آموزش ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌های محصولات کشاورزی" روز چهارم خردادماه سال جاری در دبیرخانه شورای عالی و امنیت سلامت غذای کشور، ارایه شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در این نشست شرح کاملی از برنامه، اقدام‌ها و برنامه‌های ترویجی و آموزشی، وظایف سازمانی، ساختار علمی، فرایند اجرایی، عملیات ترویجی و برنامه‌ریزی برای اجرا، نتایج  اجرای عملیات سه گانه آموزشی و ترویجی در طرح ارتقای سلامت از جمله فرایند تدوین شناسنامه و کد شناسه بهره‌بردارن هشت محصول مصوب در چارچوب  سامانه  اطلاعات پهنه‌بندی، دوره‌های آموزشی ویژه عوامل و کارشناسان شبکه ترویجی، آموزش بهره‌بردارن، سایت‌های جامع ترویحی تولید محصولات گواهی شده  با رویکرد IPM.FFS و شبکه جامع اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی، اعتبارت  تخصیص یافته ارایه  و به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد که مورد توجه حاضران قرار گرفت.



بازگشت           چاپ چاپ         
 

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0