شنبه, 1 ارديبهشت 1403
Slogan
  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۴/۳۰ 
  • تعداد بازدید : 547
  • کد خبر : ۲۰۵۹۸
نشست توجیهی طرح " ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد" به صورت ویدئو كنفرانس در موسسه آموزش و ترویج كشاورزی برگزار شد

نشست توجیهی طرح " ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد" به صورت ویدئو کنفرانس در موسسه آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد

 

نشست توجیهی، فرایند اجرای طرح " ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد با تاکید بر توان‌افزایی جوامع محلی" با حضور فروغ‌السادات بنی‌هاشم مشاور وزیر و مدیر کل دفتر توسعه  فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری، کریمی معاون دفتر محیط زیست و سلامت غذا، حیدری مشاور طرح، تعدادی از مدیران هماهنگی ترویج کشاورزی استان‌ها و جمعی از نمایندگان استانی دفتر محیط زیست و سلامت غذا، کارشناس مسئول امور زنان روستایی 32 استان، تعدادی از کارشناسان امور زنان شهرستان‌ها و نماینده استاندارد استان‌های ذیربط روز 29 تیرماه سال جاری از طریق ویدئو کنفرانس توسط دفتر توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری و با همکاری بخش فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در آغاز نشست مشاور وزیر و مدیر کل دفتر توسعه  فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری، با اشاره به پیشینه اجرایی طرح، اظهار کرد: مستندسازی تولید محصولات گواهی شده به همراه ثبت نتایج و تغییرات باشد تا امکان مقایسه را برای ما فراهم آورد و ارزیابی اثربخشی اجرای طرح انجام شود.

بنی‌هاشم خاطرنشان ساخت: از آنجا که هدف از اجرای طرح ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد با تاکید بر توان‌افزایی جوامع محلی، ترویج و فرهنگ‌سازی تولید محصول سالم در کشور است، در این راستا با جریان‌سازی و برنامه‌ریزی منسجم، باید این فرهنگ را ایجاد کرد. وی افزود: برنامه‌ریزی جهت توانمندی تابعین اصلی و فرعی انجام شود تا بتوان از این افراد در سال‌های آتی به عنوان مربی بهره‌برداری استفاده کرد.

مدیر کل دفتر توسعه  فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری در پایان ابراز کرد: با توجه به میزان اعتباری که جهت اجرای طرح در استان‌ها اختصاص یافته ضروری است در اجرای بهینه طرح و  بازدیدها  همکاری لازم انجام شود و تعهدات اجرایی طرح به نحو احسن انجام شود.

در ادامه جلسه فرایند اجرای طرح و نحوه ورود به سامانه سرگانیک که از طرف دفتر محیط زیست و سلامت غذا طراحی شده و مرتبط با ثبت و استاندارد طرح های سلامت غذا می‌باشد و ابهامات موجود در زمینه‌های مختلف توسط 33 کاربر در سطح کشور مطرح شد و مسؤولان ستادی به موارد مطروحه پاسخ دادند. 


امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0