نشست توجیهی طرح "
ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد" به صورت ویدئو کنفرانس در موسسه
آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد
نشست توجیهی، فرایند اجرای طرح " ترویج تولید و مصرف محصول سالم و
استاندارد با تاکید بر توانافزایی جوامع محلی" با حضور فروغالسادات بنیهاشم
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر توسعه
فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری، کریمی معاون دفتر محیط زیست و
سلامت غذا، حیدری مشاور طرح، تعدادی از مدیران هماهنگی ترویج کشاورزی استانها و
جمعی از نمایندگان استانی دفتر محیط زیست و سلامت غذا، کارشناس مسئول امور زنان
روستایی 32 استان، تعدادی از کارشناسان امور زنان شهرستانها و نماینده استاندارد
استانهای ذیربط روز 29 تیرماه سال جاری از طریق ویدئو کنفرانس توسط دفتر توسعه
فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری و با همکاری بخش فناوری اطلاعات و اطلاع
رسانی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در آغاز نشست مشاور وزیر و
مدیر کل دفتر توسعه فعالیتهای کشاورزی
زنان روستایی و عشایری، با اشاره به پیشینه اجرایی طرح، اظهار کرد: مستندسازی
تولید محصولات گواهی شده به همراه ثبت نتایج و تغییرات باشد تا امکان مقایسه را
برای ما فراهم آورد و ارزیابی اثربخشی اجرای طرح انجام شود.
بنیهاشم خاطرنشان ساخت: از آنجا که هدف از اجرای طرح ترویج تولید و مصرف
محصول سالم و استاندارد با تاکید بر توانافزایی جوامع محلی، ترویج و فرهنگسازی
تولید محصول سالم در کشور است، در این راستا با جریانسازی و برنامهریزی منسجم،
باید این فرهنگ را ایجاد کرد. وی افزود: برنامهریزی جهت توانمندی تابعین اصلی و
فرعی انجام شود تا بتوان از این افراد در سالهای آتی به عنوان مربی بهرهبرداری استفاده
کرد.
مدیر کل دفتر توسعه فعالیتهای
کشاورزی زنان روستایی و عشایری در پایان ابراز کرد: با توجه به میزان اعتباری که
جهت اجرای طرح در استانها اختصاص یافته ضروری است در اجرای بهینه طرح و بازدیدها
همکاری لازم انجام شود و تعهدات اجرایی طرح به نحو احسن انجام شود.
در ادامه جلسه فرایند اجرای طرح و نحوه ورود به سامانه
سرگانیک که از طرف دفتر محیط زیست و سلامت غذا طراحی شده و مرتبط با ثبت و
استاندارد طرح های سلامت غذا میباشد و ابهامات موجود در زمینههای مختلف توسط 33
کاربر در سطح کشور مطرح شد و مسؤولان ستادی به موارد مطروحه پاسخ دادند.