به گزارش مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سیستان و بلوچستان این برنامه آموزشی با همکاری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی سیستان و بصورت ویبناری در بستر شبکه برکت استانی سیستان و بلوچستان بصورت برخط برگزار شد.
قاسمی محقق معین مرکز تحقیقات و مدرس دوره با اشاره به اینکه کشاورزی مرسوم باعث عدم پایداری کشاورزی گردیده است و در دراز مدت باعث مشکلات زیادی شده و امنیت غذایی جامعه را تهدید می کند. به معایب آن از جمله استفاده بی رویه از شخم های عمیق، کودهای شیمیایی، علف کش و آفت کش ها، آبیاری های زیاد اشاره کرد.
وی در ادامه ضمن تشریح کشاورزی پایدار، به نمونه هایی از نکات کلیدی در کشاورزی پایدار مثل رعایت تناوب کشت ، شخم حداقل، استفاده از کود سبز، کشت مخلوط، استفاده از کود دامی و کمپوست، استفاده از شکارچی های طبیعی و کنترل بیولوژیک آفات و اتکا به نهاده های داخلی مزرعه اشاره که می تواند غذای نسل امروز و آینده را تا مین نماید.